Želite last minute najzdraviji božićno novogodišnji poklon za sebe ili voljenu osobu? Posjetite nas u Shape On! Fitness centru u vremenskom period od 20. – 24.12. te preuzmite svoj poklon bon sa 18% popusta. Vi možete odabrati vrijednost bona (vrijednost neke od naših ponuđenih članarina), a biti će aktiviran s prvim dolaskom osobe na trening.


Vrijednost poklon bona do 01.02.2018. Sve informacije potražite na tel. 01/7700-311 ili na info@shapeonfitness.com

Božić je vrijeme da se usredotočimo na prekrasne ljude u našem životu, ali sa svim ludilom koje se događa na kraju svake godine, često zaboravljamo razmišljati o sebi. Ove godine, dajte sebi last-minute dar članstvo u Shape On Fitness centru.

Pruža vam sve alate koji trebate

Zaboravite na trošenje novca za skupe opreme – za duljinu vašeg članstva imat ćete pristup svemu što vam je potrebno da biste se uklopili, sve na jednom mjestu.

Utezi, kardio, više grupnih terimina nego što možete odraditi za tjedan dana… Što biste više mogli poželjeti?

Imat ćete ugrađeni sustav profesionalne podrške

U teretani imate ekipu osposobljenih stručnjaka koji će vam pomoći kako bi se osiguralo da najbolje iskoristite svoje članstvo i da vježbate sigurno i ispravno.

Benefiti su mnogo više nego dobri

Prednosti vježbanja svi znamo, te će vam isti pružit snagu da poduzmete sve što ste planirali za 2018. godinu. Kako endorfini počinju kolati, vaše se raspoloženje poboljšava, povećava se energija i izdržljivost. Vaš izgled će se također poboljšati, kako vaše tijelo postaje sve više fit i koža će zasjati, dajući vam samopouzdanje za rješavanje bilo čega.

Trening će postati VAŠE vrijeme

Bila kiša, tuča, snijeg ili sunce, fitness centar može postati mjesto gdje se možete odvojiti od svijeta i koncentrirati se na sebe, svoje mentalno i fizičko zdravlje. S toliko mnogo drugih stvari za žongliranje, rijetko kada ostavljamo dovoljno vremena da se usredotočimo na sebe, ali ako plaćate za to, zaista nema izgovora, zar ne?