Grupni programi

RASPORED GRUPNIH PROGRAMA

Shape On! Fitness nudi nekoliko različitih tematskih programa, od funkcionalnih treninga do body and mind te programa za oblikovanje namijenjenih svima i prilagodljivih različitim razinama fitnesa. Razne vrste laganih, srednje teških i naprednih satova vježbanja u grupi vam daju mogućnost savladavanja raznih tehnika vježbanja koje odgovaraju vašem stupnju spremnosti i afiniteta. Grupni treninzi se odvijaju pod stručnim vodstvom iznimno kvalitetnih trenera u vrlo radnoj, ali i društvenoj atmosferi.

Odlika Shape On! Fitness grupnih treninga je maksimalna kvaliteteta rada, rezultati i sigurnost.

Rb. Usluga Cijena
1. 2 x TJEDNO (8 DOLAZAKA) 250,00 kn/mj
2. 3 X TJEDNO (12 DOLAZAKA) 280,00 kn/mj
3. GRUPNI TRENINZI NEOGRANIČENO – (JEDNA GRUPA PO IZBORU) 300,00 kn/mj
4. GRUPNI TRENINZI STUDENTI, UČENICI I UMIROVLJENICI NEOGRANIČENO 250,00 kn/mj
5. GODIŠNJA ČLANARINA (250KN/MJ)
(dodatne pogodnosti : 1 mjesec gratis ili 2 mjeseca pauze)
3.000,00 kn
6. POLUGODIŠNJA ČLANARINA (266,66 KN/MJ) – 6 mjeseci 1.600,00 kn

FAT BURN

Fat Burn Interval Trening se sastoji od 20 sekundi vježbanja i 10 sekundi pauze koje se izmjenjuju kroz 8 serija. Ova metoda vježbanja se može koristiti kod svih vježbi a kratke pauze i konstantno opterećenje su odlične za gubljenje potkožnog masnog tkiva.

Poznati način treninga Tabata je nazvan po dr. Izumi Tabata koji je trenirao japanske brze klizače i tražio metodu treninga koja će im pomoći da povećaju svoje sposobnosti treningom u teretani i to prenesu na led.

Najveća prednost tabata treninga je što istovremeno utječe na oba metabolička sustava – onog koji je odgovoran za izdržljivost i onog za proizvodnju eksplozivne energije. Zbog toga putem njega možemo utjecati na smanjenje potkožnog masnog tkiva ali i napredovati u snazi.

BODYWEIGHT

Vaše tijelo je vaš rekvizit.
Bodyweight je funkcionalni trening u kojem se vježba sa težinom vlastitog tijela tijekom kojeg se izmjenjuju intervali rada visokog intenziteta sa intervalima niskog intenziteta.

Uz Bodyweight program možete biti sigurni da će rezultati vašeg rada biti i kvalitetni i trajni budući da ćete na pravilan način stvoriti temelje, pripremiti vaš zglobno tetivni sustav time smanjiti mogućnost ozljede.

Ovaj program je osmišljen tako da se vježbanju može priključiti gotovo svaki pojedinac bez prethodnih znanja te bilo kojeg fitness statusa. Zanimljivost kod ovog tipa vježbanja je što postavlja određeni motorički izazov pred vježbača, povećava kardiovaskularnu izdržljivost, sagorijeva masne naslage i zateže i oblikuje bokove, noge i stražnjicu.

PILATES

“Nakon 10 treninga osjetiti ćete razliku, nakon 20 vidjet ćete razliku, a nakon 30 treninga imat ćete posve novo tijelo.” (Joseph H. Pilates)

Pilates je sve popularnija metoda i sustav vježbi kojeg je prije 90 godina osmislio Njemac Joseph H. Pilates, spajajući elemente istočnjačkih i zapadnjačkih metoda vježbanja. Sa Istoka uzima povezanost uma i tijela, opuštanje i svjesnost, a sa Zapada naglašavanje mišićnog tonusa, snage i izdržljivosti.

Pilates trening program je program koji kombinira vježbe snage i istezanja čime se postiže optimalna tjelesna uravnoteženost i učvršćuju najdublji mišićni slojevi.

To je program vježbi laganog do srednjeg inteziteta koji uz vježbe disanja pomaže u povećanju kapaciteta pluća, oslobađanju od stresa, te učvršćivanju tijela. Stoga je Pilates namjenjen svim dobnim skupinama i različitim stupnjevima kondicije, a vježbe su namijenjene cijelom tijelu, a ne samo određenom mišiću ili mišićnoj skupini.  

TRX

Total body Resistance Exercise – Rekordno brzi rezultati

TRX je kompleksni funkcionalni rekvizit s kojim možete aktivirati mišiće cijelog tijela. Utječe na razvoj stabilnosti, snage, izdržljivosti, ravnoteže, agilnosti, fleksibilnosti, čvrstoću zglobova, potiče veliku kalorijsku potrošnju te vraća vaše tijelo u balans.

Uz redovito vježbanje na TRX-u vide se rezultati već i nakon 2-3 tjedna, a budući da svaka vježba ima svoju lakšu i težu verziju može se prilagoditi svakome pojedincu.

Mogućnost upotrebe ovog rekvizita je velika. Koristi se kod profesionalnih sportaša, rekreativaca i u rehabilitaciji. Ovo je novi pristup treningu u kojem sve mišićne skupine na tijelu rade kao cjelina za razliku od klasičnog treninga snage na spravama u kojem uključujemo samo određene mišićne skupine.

SHAPE IT UP!

Raketa do ljeta – Postizanje dugotrajnih rezultata

Zašto baš ovaj program?

Kombinacija svih aerobnih i anaerobnih treninga sa ciljem postizanja dugotrajnih rezultata s postupnim povećanjem opterećenja.

Program osmišljen za žensku i mušku populaciju.

Program koji vam pruža da kroz raznolike i drugačije tipove treninga postignete Vaš cilj.

Provodi se 2 x tjedno, utorkom i četvrkom u 18:00

Sastoji se od:

  • Power pilates treninga – oblikovanje, mišićna jakost, mišićna izdržljivost, gibljivost (fleksibilnost), korekcija posture tijela, jača i funkcionalnija leđa, aktivacija dubokih mišića (cijelo tijelo), stabilizacija, pravilno disanje
  • NTS ili Booty treninga – ciljan isključivo na oblikovanje i učvršćivanje mišića nogu, trbuha i stražnjice (snaga, eksplozivnost, izdržljivost)
  • Cardio step/aerobic – osim što utječe na brzo sagorjevanje masnoća, trening ima pozitivan utjecaj na kardiovaskularni i respiratiorni sustav te poboljšanje funkcionalnih sposobnosti

 

ODABERI SVOJ PROGRAM I PRIDRUŽI NAM SE

Za sva pitanja oko odabira programa kontaktiraj nas slobodno.